21 Ağustos 2010 Cumartesi

TROİDİ AZ YA DA ÇOK ÇALIŞANLAR İÇİN DERE OTU KÜRÜ



ibrahim Adnan Saraçoğlu dere otu ile tiroid hastalarının tedavi edilebileceğini söyledi.dereotu kürü ile tiroid sorunu olan hastalar nasıl tedavi olacak ?işte cevapları…
Triod hormonlarının çok çalışması kadar az çalışmasıda sağlık açısından ciddi problemdir. Bitkilerle hastalıkların tedavisi üzerine çalışmalar yapan Dr İbrahim Saraçoğlu Troid hastaları için mucize bir çözüm bulduğunu ve hatta heyecandan günlerce uymadığını söylüyor.Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir.
3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecekKürün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirin, çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekebilir. İlaç azaltımını doktorunuza danışmadan kesinlikle kendi kendinize karar vermeyin.
Tiroid nodüllerinin küçülmesinde ya da ilerlemesinde de bu kür oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alımından kurtulmuştur .Var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse dereotu kürüne daha uzun zaman devam edilebilir.
. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
Dereotunun bir diğer yararı ise zayıflamaya yardımcı olması. Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
bu bilgi
Prof. DrIbrahim Saraçoğlunun katıldığıtv programlarından ve İnternet kaynaklarından alınmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder